Pelles heta lutfisk
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Örtkryddor färska

 

 

Olivolja

 

 

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pelles heta lutfisk

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 63

Kcal / portion: 184

GBR (GI) / port: 0

Recept: 734 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 4%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 290 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Örtkryddor färska 0%

Olivolja 0%

Salt 0%

...

Skapat av
Pelle Johansson

Tillagning (20 min + 24 tim )

  1. Koka ris och lägg lutfisk i blöt kvällen innan ni skall laga Pelles heta lutfisk.
  2. Skala och finhacka avokado och mango. Hacka koriander. Blanda avokado, mango och koriander. Rör ner tabasco och olivolja till en sås. Pressa i saften av lime. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
  3. Hacka grovt de färska örter ni tycker om och har tillgång till. Blanda dem med ris och babyspenat. Vänd ner några matskedar olivolja. Salta.
  4. Hacka chili fint. Strö den över lutfisken. Peppra med några varv på vitpepparkvarnen. Koka fisken i mikro enligt anvisningarna på paketet, 7-8 minuter. Bjud lutfisken med såsen och salladen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem