Carpaccio på pilgrimsmusslor med räkor, sesamoljadresing och wasabicrème
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om carpaccio >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Carpaccio på pilgrimsmusslor med räkor, sesamoljadresing och wasabicrème

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 199

Kcal / portion: 376

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1502 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 16%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 189 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om carpaccio > Äts ej

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning

  1. Stek pilgrimsmusslor i smör i het panna till fin yta. Skiva tunt.
  2. Skala och finhacka schalottenlök. Rör ihop alla ingredienser till dressingen.
  3. Finstrimla ingefära. Hacka gräslök. Blanda ihop ingredienserna till såsen.
  4. Droppa dressing på tallrikar. Lägg upp sallad, räkor, musslor och sesamfrön. Klicka ut såsen.

Kockens kommentar

Carpaccio är en perfekt start på en god middag. Alltid lika fräscht och alltid lika enkelt att laga. Carpaccio avser ursprungligen rätt med rått oxkött. Läs mer > Om carpaccio.

Alternativ

Carpaccio variazione

Tonfiskcarpaccio

Kalvcarpaccio

Älgcarpaccio

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem