Panngrillad tonfisk med wasabi
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Grädde

2.0 

dl

Majsstärkelse

1.0 

msk

Wasabipasta }

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Panngrillad tonfisk med wasabi

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 150

Kcal / portion: 667

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2667 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 9%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 445 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Grädde 2.0 dl 27%

Majsstärkelse 1.0 msk 1%

Wasabipasta } 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Koka potatis tills den blir mjuk. Värm mjölk i en kastrull.
  2. Kärna ur paprika och skär i 4 delar. Salta och peppra tonfisk.
  3. Koka sparris i 3 minuter. Låt rinna av.
  4. Sås: Värm grädde i en kastrull. Smaka av med wasabi. Red med majsstärkelse till en lagom konsistens
  5. Mosa potatis med varm mjölk och smör. Blanda ner wasabi lite i taget och smaka av ofta, wasabi är mycket stark.
  6. Stek paprika och sparris i torr, het grillpanna tills lätt bränd.
  7. Stek tonfisken cirka 2 minuter per sida. Den får gärna vara lätt rå inuti.
  8. Servera.

Med iPiniumplatta

Grillad tonfisk med wasabi

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem