
Panngrillad tonfisk med wasabi
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 150

Kcal / portion: 667

GBR (GI) / port: 7
Recept: 2667 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 9%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Koka potatis tills den blir mjuk. Värm mjölk i en kastrull.
- Kärna ur paprika och skär i 4 delar. Salta och peppra tonfisk.
- Koka sparris i 3 minuter. Låt rinna av.
- Sås: Värm grädde i en kastrull. Smaka av med wasabi. Red med majsstärkelse till en lagom konsistens
- Mosa potatis med varm mjölk och smör. Blanda ner wasabi lite i taget och smaka av ofta, wasabi är mycket stark.
- Stek paprika och sparris i torr, het grillpanna tills lätt bränd.
- Stek tonfisken cirka 2 minuter per sida. Den får gärna vara lätt rå inuti.
- Servera.
Med iPiniumplatta
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)