Chèvregratinerad fläskfilé med äpple
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Matbröd

8.0 

skivor

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Chèvregratinerad fläskfilé med äpple

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 199

Kcal / portion: 657

GBR (GI) / port: 6

Recept: 2627 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 10%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 330 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Matbröd 8.0 skivor 24%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Putsa fläskfilén fri från hinnor. Skär i smala skivor. Salta och peppra. Kärna ur äpplena och skär i tunna skivor.
  3. Häll ett tunt lager olivolja i ugnssäkra, helst portionsstora formar. Täck botten med äppelskivor. Lägg på fläskfilé. Toppa med skivad chèvre. Sätt in i ugnen i cirka 12 minuter.
  4. Ta ut och dekorera med basilikablad. Ringla gärna lite olja över före servering.

Alternativ

Parmalindad fläskfilé

Salviastekt fläskfilé

Kantarellbakad fläskfilé

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem