Salviastekt fläskfilé med fikon
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Vitt matbröd

8.0 

skivor

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Salviastekt fläskfilé med fikon

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 181

Kcal / portion: 622

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2488 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 9%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 343 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Vitt matbröd 8.0 skivor 25%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Putsa fläskfilén fri från hinnor. Skär den i smala skivor. Salta och peppra. Grovhacka salvia. Skala och skiva vitlöken tunt.
  2. Hetta upp olivolja i en stekpanna på medelhög värme. Lägg i vitlök och salvia. Fräs i cirka 10 sekunder.
  3. Lägg i fläskfiléskivor och stek dem i 20 sekunder på var sida.
  4. Skär fikonen i klyftor och lägg i pannan. Dra av pannan från värmen.
  5. Lägg upp sallat på ett fat. Ringla över balsamvinäger. Lägg på fläskfilén med fikon och oliver. Hyvla över pecorino.

Alternativ

Parmalindad fläskfilé

Kantarellbakad fläskfilé

Chèvrebakad fläskfilé

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem