Fläskfilé med kantareller och vinbär
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas fläskfilé >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fläskfilé med kantareller och vinbär

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 217

Kcal / portion: 682

GBR (GI) / port: 6

Recept: 2729 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 13%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 314 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas fläskfilé > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Putsa fläskfilen fri från hinnor. Skär den i smala skivor. Salta och peppra.
  2. Hetta upp en torr stekpanna och stek svampen tills allt vatten dunstat bort.
  3. Tillsätt smör och olja. Lägg i fläskfilén. Fräs någon minut.
  4. Tillsätt grädde, Låt småkoka cirka 5 minuter.
  5. Lägg i vinbär strax före servering.

Kockens kommentar

Var försiktig med mängden vinbär. De har stark smak och kan dominera så att svampsmaken försvinner.

Alternativ

Parmalindad fläskfilé

Salviastekt fläskfilé

Chèvrebakad fläskfilé

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem