
Panngrillad kassler med grönsaksmix
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 89

Kcal / portion: 385

GBR (GI) / port: 7
Recept: 1541 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 2%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Tillbehör:
Potatis 800.0 gram 35%
Senap fransk osötad 2.0 msk 2%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (30 min )
- Skala och koka potatis i lättsaltat vatten.
- Grönsaksmix: Skala och skiva lök. Rensa och skiva svamp (men skölj inte). Ansa paprika och tärna.
- Hetta upp matfett i panna på medelvärme. Lägg i lök och svamp och stek tills löken mjuknat, cirka 5 minuter. Tillsätt extra smör, ärter och paprika.
- Kassler: Hetta upp (grill-)panna på högsta värme. Pensla kasslern med lite matolja. När pannan är riktigt het, börjar ryka, lägg i kasslern och stek var sida i 1-2 minuter.
Kockens kommentar
Kassler är som vara salt och behöver därför inte saltas mer. Läs mer > Klicka på ingrediensen.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv