Ingefärsbakad sej med sötsyrlig blomkål
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Citron juice+fruktkött

1.0 

styck

Matolja till stekning

0.5 

dl

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ingefärsbakad sej med sötsyrlig blomkål

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 67

Kcal / portion: 404

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1617 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 3%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 602 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Citron juice+fruktkött 1.0 styck 3%

Matolja till stekning 0.5 dl 25%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skala och finhacka ingefära. Mixa ingefära, tomat, sambal oelek och salt med stavmixer.
  3. Ringla olivolja i en ungssäker form. Täck botten med spenat. Lägg på fisken och bred över tomatröran.
  4. Sätt in i ugnen cirka 15 minuter.
  5. Ansa och dela blomkålen till buketter. Strimla spetskålen.
  6. Hetta upp oljan i en stor stekpanna. Lägg i blomkål och stek några minuter till gyllenbrun.
  7. Tillsätt spetskål, tranbär, spenat, mangold, tamarisoja, saften av citron, salt och peppar. Vänd hastigt några gånger.
  8. Ta ut fisken och garnera med dill. Servera tillsammans med blomkålssalladen.

Kockens kommentar

 

Passar till

Quinoasallad med feta

Quinoasallad

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem