Quinoasallad med feta och broccoli
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Yoghurt turkisk

2.5 

dl

Citron juice+fruktkött

0.5 

styck

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Quinoasallad med feta och broccoli

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 129

Kcal / portion: 727

GBR (GI) / port: 6

Recept: 2907 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 7%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 565 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Yoghurt turkisk 2.5 dl 10%

Citron juice+fruktkött 0.5 styck 1%

Salt 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Ansa och dela broccolin i små buketter.
  2. Koka upp vatten och fond. Lägg i quinoan. Låt koka i 5 minuter. Tillsätt broccolin. Koka ytterligare i 5 minuter. Slå av vattnet i ett såll och låt svalna.
  3. Tillbehör: Skala och finriv pepparrot. Blanda med yoghurt. Pressa i saften av citron. Salta.
  4. Skala och skiva rödlök. Grovhacka koriander och baslilika. Blanda med quinoa.
  5. Lägg upp på fat och smula över fårost. Ringla över olivolja. Pressa över citron. Salta och peppra.

Kockens kommentar

Fungerar som lättare måltid eller som tillbehör till mat. Halvera mängderna om rätten serveras som tillbehör.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem