
Pepparkakscheesecake
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 250

Kcal / portion: 321

GBR (GI) / port: 3
Recept: 3206 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 16%
Kolhydrater: 21%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Hallon 2.0 dl 1%
Blåbär färska 2.0 dl 2%
Kumquat 1.0 styck 0%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (30 min )
- Sätt ugnen på 175°C.
Smält smör och låt svalna.
Smöra en springform eller klä den med bakplåtspapper. - Smula pepparkakorna eller kör dem kort i mixer. Rör ner smöret. Tryck ut degen i formen. Grädda mitt i ugnen ca 10 min till fin färg. Ta ut och låt kallna.
- Blanda ost och kesella.
Fyll pajskalet med krämen.
Garnera med bär och frukt.
Tag av springformen försiktigt.
Kockens kommentar
Använd valfria bär och frukter eller pepparkakssmulor till garneringen.