Kladdkaka med hallon
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Ant. bit (4-8/tårta): 8

 

Kockskolan:

 

Om kladdkaka, brownie >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kladdkaka med hallon

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 379

Kcal / portion: 688

GBR (GI) / port: 10

Recept: 5507 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 24%

Kolhydrater: 36%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 181 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om kladdkaka, brownie > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Lättina hallonen om de är frysta.
  2. Sätt ugnen på 175ºC.
  3. Smält smör i en kastrull. Ta av från plattan.
  4. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt smör, kakao, vaniljsocker och mjöl. Vispa till jämn smet. Vänd ner hallon i smeten.
  5. Smöra portionsformar eller en springform. Häll i smeten.
  6. Sätt in i ugnen i 30 minuter.
  7. Vispa grädde och servera till kakan.

Kockens kommentar

Alternativ enligt bild: Vi lade grädden i pappersformar och stansade ut en rund bit kaka som vi lade ovanpå.

Alternativ

Kladdkaka grundrecept

Annes kladdkaka

Kladdkaka med nötter

Kladdkaka med kokos

Passionerad kladdkaka

Kladdkaka med blåbär

Kladdkaka Campus

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem