Kladdkaka med kokos och jordgubbar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal bitar (8/tårta): 8

 

Kockskolan:

 

Om kladdkaka, brownie >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kladdkaka med kokos och jordgubbar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 410

Kcal / portion: 717

GBR (GI) / port: 10

Recept: 5738 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 27%

Kolhydrater: 37%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 175 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om kladdkaka, brownie > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 175ºC.
  2. Smält smör i en kastrull. Ta av från plattan.
  3. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt smör, kakao, vaniljsocker och mjöl, samt kokosflingor. Spar lite kokos till garnering. Vispa till jämn smet. Vänd ner jordgubbar.
  4. Smöra en springform eller lägg bakplåtspapper i botten. Häll i smeten.
  5. Sätt in i ugnen i 25 minuter.
  6. Servera med vispad grädde.

Kockens kommentar

Kladdkaka och brownies tillagas på sockerkakssmet utan bakpulver och med kakao och eller choklad. Kladdkaka vanligen med kakao och brownies oftast med choklad. Kladdkaka ofta i form av tårta eller i portionsform, brownies oftast bakad i form och skuren i rutor. Läs mer > Om kladdkaka, brownies.

Alternativ

Kladdkaka grundrecept

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem