Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Varufakta
  • » Dryck iPhone
  • » Dryck till pasta & pizza
Perdera

Fotograf/bild: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Perdera

skriv ut Perdera Skriv ut vara

Kryddigt och smakrikt vin med mjuka tanniner, aningen bränt med inslag av fat, plommon och choklad. Passar till kraftfullare syrliga, smakrika eller sötaktiga  stekta och grillade kötträtter, eller till mustigare pastarätter.

Innehållsförteckning

  • Dryck till pasta & pizza
  • Santagostino Catarratto-Chardonnay
  • Mezzacorona Chardonnay
  • Mâcon-Villages Chardonnay
  • Simonsig Chardonnay
  • Troppo Zeta Montepulciano d´Abruzzo
  • Black Granite Shiraz BiB
  • Montepulciano d´Abruzzo Bianchi
  • Santagostino Nero d´Avola-Syrah
  • Melini Chianti Pian del Masso
  • Briccotondo Barbera
  • Perdera
  • Campolieti Ripasso
  • Langhe Nebbiolo Fontanafredda
  • Samuel Adams Boston Lager
  • Franziskaner Hefe Dunkel

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner