Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 44

Kcal / portion: 71

GBR (GI) / port: 3
Recept: 283 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 0%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Melon 1.0 styck 39%
Ananas färsk 0.5 styck 44%
Papaya färsk 0.5 styck 17%
Tillbehör:
Glass? 0%
Sorbet? 0%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Skär bort skal på frukten. Dela och ta bort innanmätet på melon och papaya. Dela fruktköttet i ganska stora bitar.
- Blanda allt i en serveringsskål.
- Servera eventuellt med glass eller sorbet.
Kockens kommentar
Välj ingredienser efter tillgång och säsong.
MENYFÖRSLAG
Fler recept inom Texasspjäll
Liknande recept som Exotisk enkel fruktsallad (efterrätt)
-
Räktartelette (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Texasspjäll med bakad potatis
Tid: 2 tim (+ 12 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Exotisk enkel fruktsallad (efterrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan