
Dryckestips
Blason de Bourgogne Crémant de Bourgogne Rosé Brut
Mousserad torr rosé
Pris: 89 kr
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 56

Kcal / portion: 122

GBR (GI) / port: 0
Recept: 488 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 1%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Isbergssallat 1.0 huvud 18%
Tonfiskfilé 200.0 gram 57%
Forellrom saltad 100.0 gram 26%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (5 min )
- Skölj och strimla salladen.
Fördela salladen på fyra fat. - Skär den råa tonfisksfilén i bitar och lägg ovanpå salladen.
- Avsluta med att ringla över rikligt med forellrom. Servera.
Fler recept inom Pärlhönsbröst
Liknande recept som Enkel havssallad (förrätt)
-
Enkel havssallad (förrätt)
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Pärlhönsbröst med vit sparris och whiskysås
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Rabarberkompott / rabarberkräm
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Pia, Kockskolan