Enkel havssallad (förrätt)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Enkel havssallad (förrätt)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Isbergssallat

1.0 

huvud

Tonfiskfilé

200.0 

gram

Forellrom saltad

100.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 56

Kcal / portion: 122

GBR (GI) / port: 0

Recept: 488 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 1%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 218 gram)

Ingredienser

Visa:

Isbergssallat 1.0 huvud 18%

Tonfiskfilé 200.0 gram 57%

Forellrom saltad 100.0 gram 26%

Tillagning (5 min )

  1. Skölj och strimla salladen.
    Fördela salladen på fyra fat.

  2. Skär den råa tonfisksfilén i bitar och lägg ovanpå salladen.

  3. Avsluta med att ringla över rikligt med forellrom. Servera.

Fler recept inom Pärlhönsbröst

Liknande recept som Enkel havssallad (förrätt)