15 recept med Fromage, mousse ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Chokladmousse med glöggkokt plommon
Mousse är en luftig kräm som är mer eller mindre stabil i rumsvärme. För at...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                312 Kcal / 100g
                520 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Chokladmousse med karamelliserat äpple
Mousse är en luftig kräm. Läs mer > Om kräm, krämefterrätter.
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
                325 Kcal / 100g
                973 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Chokladmousse i hjärlig form för två
Choklad sägs vara bättre än sex sägs det, men varför inte kombinera de båda? ...
Tid: 15 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                395 Kcal / 100g
                1479 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Chokladmousse, mokkamousse med crème Chantilly
Mousse kan med fördel förberedas ett dygn i förväg. Man kan även tillreda vit...
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                404 Kcal / 100g
                438 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Chokladig cheesecakemousse
Mousse (fr. = mossa, i matsammanhang = skum, mousser = skummande, mousseli...
Tid: 15 min (+ 30 min) , Svarighet: Medel, Kock:
                428 Kcal / 100g
                772 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
 - Inlagd, macererad frukt ¤
 - Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
 - Krämefterrätt, pannacotta, pudding
 - Fromage, mousse ¤
 - Maräng ¤
 - Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
 - Hemlagad glass ¤
 - Glassdessert ¤
 - Sorbet, sherbet, granité ¤
 - Cheesecakes ¤
 - Ostefterrätter
 - (Paj, tårta, bakelse >)
 - (Varma efterrätter >)