6 recept med Kokt ristillbehör
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kokt råris-fullkornsris till mat
Råris kan avse själva riskornen med skal, men i handeln är det synonymt med f...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
140 Kcal / 100g
219 Kcal / portion
GBR (GI) 24 / portion
-
Kokt vitt matris - grundrecept
Ris skall sjudas inte kokas, i bestämd vattenmängd eller i rikligt med vatten...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
116 Kcal / 100g
224 Kcal / portion
GBR (GI) 29 / portion
-
Färgat ris till barnkalas
Tänk på att karamellfärgen är starkt färgande och kan missfärga kläder, handuka...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
117 Kcal / 100g
224 Kcal / portion
GBR (GI) 29 / portion
-
Buljongkokt råris till mat
Gurkmeja och saffran gör riset gult och ger extra smak.
Tid: 40 min (+ 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Lunchfrämjandet
77 Kcal / 100g
230 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Annes tomatris, tillbehör till mat
Riset kan ätas som ensamrätt med sallad till, eller som tillbehör till kött ell...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
89 Kcal / 100g
302 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Asiatiska risflingor med ingefärssås
Koriander ger en mer påtaglig asiatisk smak, men alla gillar inte denna speciel...
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
102 Kcal / 100g
372 Kcal / portion
GBR (GI) 39 / portion