
Annes tomatris, tillbehör till mat
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 89

Kcal / portion: 302

GBR (GI) / port: 8
Recept: 1210 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 3%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (45 min )
- Finhacka tomater.
- Hetta upp olja i stekkastrull. Lägg i ris och tomathack. Låt fräsa i cirka 1 minut.
- Slå på vin, vatten och fond. Låt sjuda på svag värme cirka 20 minuter. Rör om då och då.
- Strimla squash. Tillsätt detta strax innan servering. Salta, peppra.
Kockens kommentar
Riset kan ätas som ensamrätt med sallad till, eller som tillbehör till kött eller fisk.