23 recept med Stekt, wokad grönt
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Oignons glacés ā brun, fransk bräserad smålök i brun sås
Passar som tillbehör till mat, särskilt till stekt kött, eller i grytor där...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
67 Kcal / 100g
190 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Halstrade morötter
Halstring, halstra är ett annat ord för grilla. I svensk terminologi br...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
40 Kcal / 100g
76 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Strandkålsrot tillagad som rotsak
Strandkål växer vild i steniga stränder i mellersta och södra Sverige. Fridly...
Tid: 1 tim , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
76 Kcal / 100g
106 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)