Favoritwok med blomkål och cashew
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Salt

1.0 

tsk

Potatismjöl

1.5 

tsk

Purjolök strimlad

0.5 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Favoritwok med blomkål och cashew

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 67

Kcal / portion: 276

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1105 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 3%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 411 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt 1.0 tsk 0%

Potatismjöl 1.5 tsk 2%

Purjolök strimlad 0.5 dl 0%

...

Skapat av
Caroline på Viktklubben.net

Tillagning

  1. Skär grönsakerna i mindre bitar. Skär ingefäran i tändstickstunna stavar och hacka vitlöken.
  2. Stek alla grönsaker på ganska hög värme under några minuter.
  3. Skär under tiden persikohalvorna i klyftor och blanda ner i woken tillsammans med nötterna.
  4. Blanda samman soja, persikospad med vinäger, sambal oelek, vatten, salt och potatismjöl och häll redningen över woken. Blanda om och låt koka upp.
  5. Strö över strimlad purjolök och servera.

Kockens kommentar

Vill du ha mindre hetta dra ner på vitlöken, ingefäran och sambal oelek. Vill du ha mindra kalorier och mer fibrer ersätter du nötterna med stora vita bönor som du enkelt kokat själv. Dessa får du samma nöt-konsistens som nötterna. Väljer du att ta konserverade bönor är konsistensen helt annorlunda. Du kan även tillsätta kokta linser och servera denna rätt som en komplett måltid eller som en storkok på grönsaksdelen på tallriken i flera dagar- bara värm upp lite i taget i micron.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem