19 recept med Vild skogsfågel
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Honungsvaktel med citronpotatis
Hel vild vaktel väger inte mer än 70-140 gram (urtagen 40-80g) vilket ger en ...
Tid: 45 min , Svarighet: Avancerat, Kock:
                151 Kcal / 100g
                694 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Cailles crapaudine - quail scratchcock, stekt utvikt vaktel
Hel vild vaktel väger inte mer än 70-140 gram (urtagen 40-80g) vilket ger en ...
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
                224 Kcal / 100g
                855 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Cailles Farcies au Foie Gras - gåsleverfylld vaktel
Punkt 1-6 görs i god tid. Börja tillagningen från punkt 1 en timme före ser...
Tid: 2 tim , Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
                218 Kcal / 100g
                1030 Kcal / portion
                GBR (GI) 17 / portion
 - 
              
              Pannstekt duvbröst på salladsbädd
Det finns runt 300 olika duvor i världen. De som föds upp och säljs i butik ä...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                388 Kcal / 100g
                1011 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Bräserad duva eller ripa
Vildfågel är goda som unga. Gamla fåglar är magra och kan vara sega. Dessa ka...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                205 Kcal / 100g
                1225 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Ugnslagad duva med chianti bruschetta
Det finns runt 300 olika duvor i världen. De som föds upp och säljs i butik är ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                428 Kcal / 100g
                663 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Ripor i gryta på klassiskt norskt vis
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
                163 Kcal / 100g
                709 Kcal / portion
                GBR (GI) 12 / portion
 - 
              
              Morkulla pannstekt på brödkrutong
Det mesta kan förberedas i förväg. Brödet bör vara nystekt. Att fågeln är rum...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                353 Kcal / 100g
                850 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Bécasse ā la ficelle, grillad morkulla
Filmen visar vänner i den gourmandiska föreningen Terroirs de gueuleton (terr...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                368 Kcal / 100g
                583 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Bécasse au fumet, flamberad morkulla
Wretman: Morkullan är ur gastronomisk synpunkt vår förnämsta vildfågel, men...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Avancerat, Kock:
                239 Kcal / 100g
                841 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
 - Bräserad kyckling, grytor ¤
 - Kycklingdelar i panna
 - Kycklingbröst/filé i panna
 - Hel kyckling i ugn
 - Kycklingfilé i ugn
 - Kycklingben i ugn
 - Kycklingvingar och övrigt i ugn
 - Asiatiskt fågelwok
 - Grillad kyckling, fågel
 - Friterad kyckling, fågel
 - Pärlhöna
 - Anka och gås
 - Kalkon och struts
 - Vild skogsfågel
 - Vild sjöfågel