5 recept med Inlagd, macererad frukt ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Ingefärsinkokta plommon med ju(v)lig smak
Att lägga in frukt i sockerlag eller alkohol, hel eller i bitar benämns macerer...
Tid: 25 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                56 Kcal / 100g
                36 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Inkokta päron med citron och svartpeppar
Att lägga in frukt i sockerlag eller alkohol, hel eller i bitar benämns macerer...
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                118 Kcal / 100g
                396 Kcal / portion
                GBR (GI) 12 / portion
 - 
              
              Rödvinskokta päron med kanel och lagerblad
Att lägga in frukt i sockerlag eller alkohol, hel eller i bitar benämns macerer...
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                145 Kcal / 100g
                497 Kcal / portion
                GBR (GI) 12 / portion
 - 
              
              Kokospäron med glöggsmak
Att lägga in frukt i sockerlag eller alkohol, hel eller i bitar benämns macerer...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                158 Kcal / 100g
                359 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Beaujoulaispäron med vaniljglass
Vaniljglass med äkta vanilj rekommenderas. Beaujolais är ett av världens främ...
Tid: 50 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                181 Kcal / 100g
                431 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
 - Inlagd, macererad frukt ¤
 - Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
 - Krämefterrätt, pannacotta, pudding
 - Fromage, mousse ¤
 - Maräng ¤
 - Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
 - Hemlagad glass ¤
 - Glassdessert ¤
 - Sorbet, sherbet, granité ¤
 - Cheesecakes ¤
 - Ostefterrätter
 - (Paj, tårta, bakelse >)
 - (Varma efterrätter >)