20 recept med Sylt ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kokt lingonsylt
För hållbarhet i några månader utan tillsats av konserveringsmedel måste soc...
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
177 Kcal / 100g
235 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Björnbärssylt
För hållbarhet i några månader utan tillsats av konserveringsmedel måste soc...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
179 Kcal / 100g
211 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Grundrecept sylt av fasta bär - Blåbärssylt, krusbärssylt, vinbärssylt m.fl.
För hållbarhet i några månader utan tillsats av konserveringsmedel måste soc...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
179 Kcal / 100g
249 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Röd vit eller svart vinbärssylt
För hållbarhet upp till ett halvår utan tillsats av konserveringsmedel mås...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
191 Kcal / 100g
267 Kcal / portion
GBR (GI) 15 / portion
-
Körsbärssylt
För hållbarhet upp till ett halvår utan tillsats av konserveringsmedel mås...
Svarighet: Lätt, Kock: Arla
192 Kcal / 100g
216 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Whisky-lingon-röra
Passar som tillbehör till lamm, vilt eller blodpudding.
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
211 Kcal / 100g
197 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Senapslingon (tillbehör)
Detta är en kryddstark smaksättare som passar till kötträtter, i synnerhet till...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
211 Kcal / 100g
240 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Cranberry sauce, tranbärssylt
I filmen smaksätts sylten med kanel, muskot och kryddpeppar men använd kryddn...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
217 Kcal / 100g
230 Kcal / portion
GBR (GI) 17 / portion
-
Rårörda lingon, krösamos
Rårörda lingon kokas inte till skillnad från vanlig lingonsylt och kan tillre...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
228 Kcal / 100g
278 Kcal / portion
GBR (GI) 21 / portion
-
Hjortron med rostade valnötter
Passar till kött, i synnerhet viltkött.
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
238 Kcal / 100g
234 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion