14 recept med Klassiska köttfärsrätter

  • Köttbullar med potatismos och gräddsås

    Köttbullar med potatismos och gräddsås

    Skölj händerna i kallt vatten då och då när du rullar bullar så kladdar det i...

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:

    183 Kcal / 100g

    1035 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Gammaldags pannbiff

    Gammaldags pannbiff

    Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:

    156 Kcal / 100g

    769 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Biff ā la Lindström, originalet

    Biff ā la Lindström, originalet

    En svensk klassiker populär i slutet på 1800-talet. Den finns flera uppfattni...

    Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    154 Kcal / 100g

    319 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Wallenbergare original

    Wallenbergare original

    Rätten lär ha tillkommit när Marcus Wallenberg, inspirerad från en utlandsres...

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:

    204 Kcal / 100g

    1136 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Kalvjärpe original

    Kalvjärpe original

    Kalvjärpe är en rätt som förekommer i vår tidigaste kokbokslitteratur. Från b...

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:

    216 Kcal / 100g

    870 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Gotländsk fårsmäcka

    Gotländsk fårsmäcka

    Färsen skall vara så lös att den "smäcker till" i pannan. Skall det...

    Tid: 50 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    168 Kcal / 100g

    647 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Kåldolmar

    Kåldolmar

    Kåldolmar är en klassisk svensk rätt, fast med turkiskt ursprung (dolma). Tilla...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Avancerat, Kock:

    109 Kcal / 100g

    651 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Klassisk köttfärslimpa

    Klassisk köttfärslimpa

    Klassisk fin köttfärs består av mald nötfärs med inblandning av kalvkött oc...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock:

    143 Kcal / 100g

    893 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Kålpudding

    Kålpudding

    Puddingen kan blandas upp med kokt ris eller risgryns­gröt. Om man byter ut k...

    Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    140 Kcal / 100g

    808 Kcal / portion

    GBR (GI) 12 / portion

  • Råbiff - biff tartar

    Råbiff - biff tartar

    Använd alltid nymald färs och endast 100% nötfärs. Köttfärs är en bakteriekän...

    Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan

    157 Kcal / 100g

    580 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem