22 recept med Klassiska nötkötträtter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kokt rimmad oxbringa med rotmos
Är köttet hemrimmat i lake bör det ligga i rikligt med vatten 2-3 timmar inna...
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
141 Kcal / 100g
728 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Biff Rydberg
Originalreceptet skapades på 1800-talet av Hôtel Rydberg vid Gustav Adolfs To...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
145 Kcal / 100g
600 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Klassisk surstek
Surstek marineras på klassiskt vis i starkt syrlig lag av svagdricka (numera ...
Tid: 3 tim (+ 192 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
151 Kcal / 100g
820 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Luffarstek/luffarbiff (fjäderbladsbogstek, flat iron steak)
"Luffar"-stek/-biff för att det är ett billigare alternativ till ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
167 Kcal / 100g
741 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Biff Greta, Biff special
Biff Special och Biff Greta är två likartade recept av biff stekt med senap, ...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
168 Kcal / 100g
642 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Bräckt kokt oxbringa, klassisk restmat
Detta är klassisk restmat tillrett av kokt oxbringa från tidigare måltid av...
Svarighet: Lätt, Kock:
170 Kcal / 100g
844 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Klassisk kokt porterstek
Smaksättning varierar i olika recept, vilket kan vara vitlök, portvin, vitp...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:
172 Kcal / 100g
729 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Pelle Janzons tigerbiff, Pelle Janssons tigerbiff (förrätt)
Ursprungligen serverades rätten med kavring i stället för vitt bröd och lika ...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
175 Kcal / 100g
385 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Klassiska kalvrulader med saltgurka, eller oxrulader
Rulader är en maträtt med överraskning, beroende på vad man fyller dem med. K...
Tid: 1 tim 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
182 Kcal / 100g
877 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Skomakarlåda
Skomakarbiff (skomakarbit) är den bakre delen av biffraden. På biffens ovansi...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Tommy Myllymäki, Mitt Kök
193 Kcal / 100g
1113 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion