22 recept med Klassiska nötkötträtter

  • Kokt rimmad oxbringa med rotmos

    Kokt rimmad oxbringa med rotmos

    Är köttet hemrimmat i lake bör det ligga i rikligt med vatten 2-3 timmar inna...

    Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    141 Kcal / 100g

    728 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Biff Rydberg

    Biff Rydberg

    Originalreceptet skapades på 1800-talet av Hôtel Rydberg vid Gustav Adolfs To...

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    145 Kcal / 100g

    600 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Klassisk surstek

    Klassisk surstek

    Surstek marineras på klassiskt vis i starkt syrlig lag av svagdricka (numera ...

    Tid: 3 tim (+ 192 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    151 Kcal / 100g

    820 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Luffarstek/luffarbiff (fjäderbladsbogstek, flat iron steak)

    Luffarstek/luffarbiff (fjäderbladsbogstek, flat iron steak)

    "Luffar"-stek/-biff för att det är ett billigare alternativ till ...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    167 Kcal / 100g

    741 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Biff Greta, Biff special

    Biff Greta, Biff special

    Biff Special och Biff Greta är två likartade recept av biff stekt med senap, ...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    168 Kcal / 100g

    642 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Bräckt kokt oxbringa, klassisk restmat

    Bräckt kokt oxbringa, klassisk restmat

    Detta är klassisk restmat tillrett av kokt oxbringa från tidigare måltid av...

    Svarighet: Lätt, Kock:

    170 Kcal / 100g

    844 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Klassisk kokt porterstek

    Klassisk kokt porterstek

    Smaksättning varierar i olika recept, vilket kan vara vitlök, portvin, vitp...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    172 Kcal / 100g

    729 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Pelle Janzons tigerbiff, Pelle Janssons tigerbiff (förrätt)

    Pelle Janzons tigerbiff, Pelle Janssons tigerbiff (förrätt)

    Ursprungligen serverades rätten med kavring i stället för vitt bröd och lika ...

    Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    175 Kcal / 100g

    385 Kcal / portion

    GBR (GI) 10 / portion

  • Klassiska kalvrulader med saltgurka, eller oxrulader

    Klassiska kalvrulader med saltgurka, eller oxrulader

    Rulader är en maträtt med överraskning, beroende på vad man fyller dem med. K...

    Tid: 1 tim 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    182 Kcal / 100g

    877 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Skomakarlåda

    Skomakarlåda

    Skomakarbiff (skomakarbit) är den bakre delen av biffraden. På biffens ovansi...

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Tommy Myllymäki, Mitt Kök

    193 Kcal / 100g

    1113 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem