40 recept med Klassiska fiskrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Alspånsrökt lax i grill
Annan fet fisk tillagas på samma sätt, men anpassa tillagningstid efter fiske...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
201 Kcal / 100g
353 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Fiskpaté med räkor
För att göra en fiskpaté bör fet fisk väljas, till exempel kolja, sej eller m...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
81 Kcal / 100g
84 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ugnslagad eller halstrad sik
Fisken kan också ugnslagas utan att pannstekas. Sätt i så fall ugnen på 225°C...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan x2
83 Kcal / 100g
475 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Halstrad apelsinmakrill
En normalstor hel makrill väger cirka 500 gram, vilket ger en riklig portion ...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
190 Kcal / 100g
960 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Lätt och luftig lutfiskpudding
Jag gräddar puddingen i låg ugnsvärme, dvs 150°C, i 40 minuter för att den in...
Tid: 1 tim 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
91 Kcal / 100g
536 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gravad laxfisk
Gravad lax äts med fördel med kokt potatis och gravlaxsås. Eller varför inte ...
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
260 Kcal / 100g
761 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Halstrad kryddfylld forell
Forell eller laxforell är ett allmännt begrepp, inte ett biologiskt namn på f...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
110 Kcal / 100g
377 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Skrubbskädda med brynt smör, rödbetor och kapris
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
175 Kcal / 100g
531 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Fiskgratäng
Tillval: Vill man dryga ut rätten kan man lägga ett lager skivad potatis i bott...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock:
175 Kcal / 100g
648 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Sillbullar med korintsås
I Bohuslän är denna rätt poppis.
Tid: 45 min (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
151 Kcal / 100g
480 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion