11 recept med Gravad, rimmad fisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Gravad laxfisk - grundrecept
Gravad lax äts med fördel med kokt potatis och gravlaxsås. Eller varför inte ...
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
260 Kcal / 100g
761 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)