26 recept med Tillbehör på julbordet
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Rotsellerisallad
Rotselleri kanske man inte spontant tänker på att man kan äta rå. Det är dock e...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
100 Kcal / 100g
71 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Inlagd ättiksgurka
Pressgurka är i stort sett detsamma som ovan, men som lagts under press (tyngd).
Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
47 Kcal / 100g
73 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Gratinerade pepparkaksbetor (tillbehör)
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock:
135 Kcal / 100g
375 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Ålsmör (smörgåspålägg)
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
510 Kcal / 100g
140 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Saffran- och mandelkräm (smörgåspålägg)
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef
332 Kcal / 100g
237 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Saffranscurd (smörgåspålägg)
Saffranscurd passar väl som pålägg till scones eller skorpor. Saffran passar ex...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
241 Kcal / 100g
519 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion