18 recept med Salsasallader ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Hjortronkompott till kötträtt
Ett sötsurt tillbehör som passar bra till kött.
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                57 Kcal / 100g
                65 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Rostad majssalsa
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                70 Kcal / 100g
                148 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Avokadosalsa
Avokadon bör inte vara för lösa, overmogna för då blir salsan geggig. Skall a...
Svarighet: Lätt, Kock:
                100 Kcal / 100g
                664 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Mexikansk bönsalsa
Rätten passar bra som kryddstarkt tillbehör till kötträtter, eller som fyllning...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                101 Kcal / 100g
                609 Kcal / portion
                GBR (GI) 19 / portion
 - 
              
              Ananas- och chilisalsa
Istället för Chipolate paste kan du ta chiliflingor. Gillar du inte koriander t...
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                123 Kcal / 100g
                89 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Tomatsalsa
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                139 Kcal / 100g
                125 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Hallonsalsa med hasselnötter
Ett pikant sötsyrligt tillbehör till främst kötträtter. Tillsammans med lite sa...
Tid: 5 min , Svarighet: Medel, Kock:
                149 Kcal / 100g
                110 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Klassisk svensk mimosasallad
Mimosasallad har fått sitt namn från mimosaväxtens gula blommor. Maträtten ...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                254 Kcal / 100g
                438 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
 - (Salladsförrätter >)
 - (Salladssås, dressing >)
 - Salsasallader ¤
 - Kål- och råkostsallader ¤
 - Kokta grönsaker
 - Kokta rotfrukter
 - Grön mousse, puré, paté
 - Stuvat grönt
 - Grönt i ugn
 - Stekt, wokad grönt
 - Grillat grönt
 - Friterat grönt
 - (Röror till mat & smörgås >)
 - (Inlagt- & marinerat >)
 - (Geléer & fruktinläggn. >)