24 recept med Grillat nötkött, lammkött
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Grillad lammstek på bästa sätt
Bästa grillresultat får man om man förlagar köttet i ugn i god tid innan gril...
Tid: 15 min (+ 6 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
146 Kcal / 100g
254 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillad marinerad lammstek på två sätt
Tid: 15 min (+ 10 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
147 Kcal / 100g
544 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Citron- och rosmaringlaserad hanger tender (njurtapp) med rostad majssalsa
Hanger tender (sv. njurtapp, eng. hanger = galge) är en för svenskar ganska o...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
152 Kcal / 100g
630 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Grillad oxfondsmarinerad dubbelentrecôte
Detta är ett recept för köttälskare, portionsbitarna dubbelt mot normalt (cir...
Tid: 20 min (+ 10 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
153 Kcal / 100g
868 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Grillad entrecôte i skivor
Kärntemperatur kött ("innetemperatur"): Stekgrader köttKärntem...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
154 Kcal / 100g
552 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Grillad högrevsstek
Högrev är ett smakrikt kött med varierande mörhet. Bästa biten är högrevskärn...
Tid: 20 min (+ 5 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
159 Kcal / 100g
676 Kcal / portion
GBR (GI) 18 / portion
-
Grillad ryggbiff
Bästa grillresultat får man om man förlagar köttet i ugn innan grillning skal...
Tid: 15 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
168 Kcal / 100g
381 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grilled skirt steak, grillad bringfäste
Bringfäste är kossans magmuskler, vilket även gäller njurtapp. Ett okänd kött...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
176 Kcal / 100g
537 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Grillat lammspett
Variera med olika grönsaker på spettet. Paprika, cocktailtomater, squash, aub...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
179 Kcal / 100g
607 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Grillad lammentrecote med rödbetor och getost
Lammentrecôte är urbenad lammkarré, den del av ryggen som sitter ovanför bog ...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
181 Kcal / 100g
802 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion