20 recept med Marmelad, curd ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Marmelad grundrecept
Med "marmelad" avses som regel citrusfrukter och per definition i...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                227 Kcal / 100g
                284 Kcal / portion
                GBR (GI) 22 / portion
 - 
              
              Apelsinmarmelad med syltsocker, grundrecept
Mängden apelsin, socker och vatten kan variera men fördelningen påverkar kokt...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                245 Kcal / 100g
                293 Kcal / portion
                GBR (GI) 25 / portion
 - 
              
              Enkel apelsinmarmelad med hela skal
Det här receptet är med hela skal. För finare marmelad tas bara orange och ...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                209 Kcal / 100g
                246 Kcal / portion
                GBR (GI) 16 / portion
 - 
              
              Klassisk apelsinmarmelad, GB-gubbens apelsinmarmelad med citron
Läs mer > Om marmelad.GB-gubben: Eric Wilhelm Hanner startade GB-glass (...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                213 Kcal / 100g
                262 Kcal / portion
                GBR (GI) 19 / portion
 - 
              
              Orange marmelade, klassisk engelsk apelsinmarmelad med skal
En klassisk engelsk apelsinmarmelad brukar vara ganska lös och innehåller a...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                374 Kcal / 100g
                380 Kcal / portion
                GBR (GI) 50 / portion
 - 
              
              Confiture de prunes mirabelles, mirabellemarmelad
Önskas en klar marmelad eller gelé kokas bären med eller utan kärnor tills mjuk...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                218 Kcal / 100g
                249 Kcal / portion
                GBR (GI) 19 / portion
 - 
              
              Apple butter, amerikansk äppelmarmelad
Äppelmarmelad är ett alternativ till äppelmos och ett bra sätt att ta hand om...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                154 Kcal / 100g
                163 Kcal / portion
                GBR (GI) 12 / portion
 - 
              
              Svart vinbärsmarmelad
Svarta vinbär kan kokas utan pektintillsats, särskilt om de är lätt omogna. S...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                295 Kcal / 100g
                310 Kcal / portion
                GBR (GI) 29 / portion
 - 
              
              Nyponmarmelad med syltsocker
Det tar lite tid att rensa nyponen men det är värt det i slutändan. Använd gä...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Dansukker
                216 Kcal / 100g
                234 Kcal / portion
                GBR (GI) 9 / portion
 - 
              
              Nyponmarmelad, nyponpuré, nyponsaft på engelskt vis
Socker fungerar som konserveringsmedel. Skall purén sparas i några veckor räc...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                166 Kcal / 100g
                181 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion