24 recept med Kokt lamm, lammgryta
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Bräserade lammlägg
Bräsera = först bryna, sedan tillsätta vätska och koka under lock eller i ugn p...
Tid: 3 tim , Svarighet: Medel, Kock:
140 Kcal / 100g
740 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Navarin d’agneau, klassisk lammgryta med majrova eller kålrot
Filmreceptet är en elegantare och fräschare variant av detta klassiska recept...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
142 Kcal / 100g
859 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Kokt lammlägg
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
157 Kcal / 100g
735 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Pinnekjøtt (pinnekött), klassiskt norsk julmat av rimmade långa lammracks
Pinnekött är bringa skuren mellan revbenen i bitar inklusive ytterfilé. Om ma...
Tid: 2 tim 30 min (+ 60 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
263 Kcal / 100g
386 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion