24 recept med Kokt lamm, lammgryta
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Ragu på glögg och kanelbräserad lammbog, katrinplommon och rostade kastanjer med ört och vitlöksstekt potatis
Med "lammbog" avses ofta även tjockbringan, som också kan använda...
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
107 Kcal / 100g
769 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Fransk lammragu, gryta av lammbringa
Ragu = vanligen gryträtt på bitar av kött, fågel eller vilt. Franska ragoûter =...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:
114 Kcal / 100g
733 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Pinnekjøtt (pinnekött), klassiskt norsk julmat av rimmade långa lammracks
Pinnekött är bringa skuren mellan revbenen i bitar inklusive ytterfilé. Om ma...
Tid: 2 tim 30 min (+ 60 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
263 Kcal / 100g
386 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Mustig lammgryta med grönsaker och mandel (LCHF-recept)
Dietkokbokens kommentar: Mycket hög portionsvikt.
Svarighet: Medel, Kock:
72 Kcal / 100g
692 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion