24 recept med Kokt lamm, lammgryta
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Bräserade lammlägg
Bräsera = först bryna, sedan tillsätta vätska och koka under lock eller i ugn p...
Tid: 3 tim , Svarighet: Medel, Kock:
140 Kcal / 100g
740 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Ragu på glögg och kanelbräserad lammbog, katrinplommon och rostade kastanjer med ört och vitlöksstekt potatis
Med "lammbog" avses ofta även tjockbringan, som också kan använda...
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
107 Kcal / 100g
769 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Bräserad lammhalsragu, gryta
Vatten som inte äts = överskottsspad. Portionsmängden är hög tack vare hög ...
Tid: 3 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
104 Kcal / 100g
827 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Navarin d’agneau, klassisk lammgryta med majrova eller kålrot
Filmreceptet är en elegantare och fräschare variant av detta klassiska recept...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
142 Kcal / 100g
859 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion