70 recept med Varma efterrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Karamelliserade äpplen med mandelsmul samt vaniljyoghurt (efterrätt)
Denna rätt ingår i Rent a Chefs höstmeny 2006. Menyse samarbetar med Rent a Che...
Tid: 45 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Rent-a-Chef
224 Kcal / 100g
403 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Friterad camembert med persilja och hjortron
Friterad camembert med persilja och hjortron är en 70-tals klassiker. Det lik...
Tid: 20 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
331 Kcal / 100g
431 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Våffeltårta
Denna våffeltårta är tillredd enligt grundrecept Gräddvåfflor. Jämför grundrece...
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
285 Kcal / 100g
435 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Svenska äggvåfflor
En variant på äggvåfflor är så kallade belgiska våfflor. Formmässigt är de f...
Tid: 45 min (+ 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
254 Kcal / 100g
441 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Gräddvåffla med apelsin
Gräddvåfflor är våfflor med grädde i smeten. Våfflor kan även tillagas med jäs...
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
238 Kcal / 100g
442 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Crêpes med alkohol (rom, calvados e.d.)
Man kan också stänka alkoholen på de nygräddade pannkakorna innan de viks i...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
174 Kcal / 100g
444 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Chokladfondant
Svarighet: Lätt, Kock:
436 Kcal / 100g
451 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Gräddvåfflor
Smör ingår vanligtvis som ingrediens, men gräddvåfflor kan lagas utan vilket ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
317 Kcal / 100g
456 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Friterad fruktpaj
I filmen består hälften av fettmängden av ister (grisfett), vilket kocken a...
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
281 Kcal / 100g
469 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Crêpes fines sucrées, franska tunna efterrättspannkakor grundrecept
Detta recept är hämtat från det gastronomiska uppslagsverket Larousse Gastron...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
189 Kcal / 100g
473 Kcal / portion
GBR (GI) 15 / portion