179 recept med Nöt, oxkött
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Entrecote salsa verde med friterad palsternacka
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
                179 Kcal / 100g
                872 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Ugnsstekt biff på rösti med grönsaksbearnaise
Kärntemperatur kött ("innetemperatur"): Stekgrader köttKärnt...
Svarighet: Medel, Kock: Scan
                135 Kcal / 100g
                532 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Stekt biff med äppel- och rödvinschutney
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                120 Kcal / 100g
                545 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Parmainlindad oxfilé i rödvinssås
Förfarandet att steka i två omgångar gör man för att få rosarött kött rakt ig...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                156 Kcal / 100g
                935 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Entrecoterulader med rödbetssalsa
Denna rätt kan fungera som förrätt. Halvera i så fall ingrediensmängderna och...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                120 Kcal / 100g
                629 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Köttgryta med svamp och selleri
Koktid köttgrytor: Det kan ta 1 till 4 timmar att tillaga en gryta beroende...
Tid: 30 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock:
                87 Kcal / 100g
                434 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Höstgryta på högrev, rotsaker och svamp
All buljong äts inte. För att få rätt portions- och näringsberäkningar ange...
Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock:
                91 Kcal / 100g
                420 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Grillad biff med makaronipudding och dragoncrème
Den bästa råvaran är den hängmörade, marmorerade biffen med fettkant ("...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
                164 Kcal / 100g
                1113 Kcal / portion
                GBR (GI) 10 / portion
 - 
              
              Svärtad marinerad pepparstek
Kärntemperaturer ("innertemperatur"): Stekgrader kött *)Kärnte...
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
                153 Kcal / 100g
                824 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Steak Diane, entrecote i dianesås
Om grönpepparn är torkad bör den läggas i vatten några timmar före tillagning...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                156 Kcal / 100g
                689 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion