Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Varufakta
  • » Potatis, rotsaker
  • » Potatis
Annika }

Fotograf/bild: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Annika }

skriv ut Annika } Skriv ut vara
Grupper inom
Höstpotatis, vinterpotatis:

Akria }

Annika }

Apell }

Asterix }

Balmoral }

Beate }

Belona }

Berber }

Bintje }

Blå kongo }

Bukama }

Cara }

Columbo }

Cornado }

Cultra }

Dali }

Desiree }

Ditta }

Elina }

Eloge }

Escort }

Estima }

Felsina }

Figaro }

Folva }

Grata }

Hansa }

Hela }

Herta }

Jutlandia }

King Edward VII }

Lady Christl }

Lady Rosetta }

Mandelpotatis }

Marabel }

Maris Piper }

Maritiema }

Matilda }

Morene }

Nadine }

Nicola }

Obelix }

Ofelia }

Ovatio }

Provita }

Roda }

Romano }

Rosamunda }

Roscor }

Sabina }

Satina }

Saturna }

Sava }

Saxon }

Secura }

Solide }

Sparrispotatis }

Spunta }

Symfonia }

Snöboll }

Timate }

Ukama }

Valor }

Van Gogh }

Viktoria }

Vit drottning }

Kokegenskap: Fast

Konsistens:

Form:
Rundovala

Skal: Gula

Fruktkött:

Smak:

Odlingssäsong:

Ursprung:
Svenskförädlad

Kommentar:
Sorten är ganska högavkastande.

Sponsras av

Innehållsförteckning

  • Potatis
  • Om potatis
  • Vårpotatis, sommarpotatis
  • Höstpotatis, vinterpotatis
  • Bakpotatis
  • Färdig potatis
  • Färdig pommes frites
  • Färdig potatismos
  • Färdiga potatiskroketter
  • Färdig potatisgnocchi
  • Färdig rotmos
  • Färdig potatissallad
  • Färdig raggmunk
  • Färdig pytt i panna
  • Färdiga kroppkakor, palt

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner