Dillkyckling i sötsur sås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om kastruller >

 

 

Så kokas höns, kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Dillkyckling i sötsur sås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 87

Kcal / portion: 397

GBR (GI) / port: 7

Recept: 1588 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 1%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 455 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om kastruller > Äts ej

Så kokas höns, kyckling > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Skala och koka potatis i lättsaltat vatten.
  2. Skala och tärna morötter. Skär kycklingen i mindre bitar. Finhacka dill.
  3. Koka upp vatten+fond i kastrull eller gryta. Lägg i morötterna och koka dem i 3-5 minuter. Lägg i kycklingen och låt koka upp och låt sedan sjuda i cirka 5 minuter.
  4. Sås: Tillsätt crème fraiche, socker, ättika och dill. Smaka av med salt och peppar. Låt allt bli varmt. Såsen i receptet är ganska rinnig. Önskas tjockare sås, tillsätt lite matlagningsmjöl och låt koka in några minuter.

Kockens kommentar

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem