Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 176
            Kcal / portion: 857
            GBR (GI) / port: 16
Recept: 1713 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 15%
Fett: 6%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Sätt ugnen på 225°C.
 - Dela hummern. Rensa den på allt kött, skär i småbitar. Ta bort magsäck och hjärnan.
 - Riv ost. Finhacka vitlök, persilja och paprika.
 - Blanda hummerköttet med övriga ingredienser. Fyll skalen och lägg i en eldfast form.
 - Gratinera i ugnen i ca 8-10 minuter.
 - Servera tillsammans med ett gott bröd.