Ugnsbakad lax med dill och romsås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Honung

1.0 

tsk

Citronpeppar

1.0 

tsk

Potatis kokt

800.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ugnsbakad lax med dill och romsås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 130

Kcal / portion: 578

GBR (GI) / port: 10

Recept: 2312 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 7%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 444 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Honung 1.0 tsk 1%

Citronpeppar 1.0 tsk 0%

Potatis kokt 800.0 gram 29%

...

Skapat av
sofiemariastenberg

Tillagning

  1. Ringla olivolja i en ugnssäker form och strö flingsalt över bottnen. Lägg i laxfiléerna, skvätt över lite citronsaft, krydda med citronpeppar och lägg på både hackad och hel dill. Sätt in i ugnen på 225° i ca 20 minuter.
  2. Romsåsen: Blanda cème fraiche och majonnäs till såsen i en skål. Tillsätt rom och dill. Smaksätt med citronsaft och lite honung samt citronpeppar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem