Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 154

Kcal / portion: 491

GBR (GI) / port: 4
Recept: 1964 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 9%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Vitpeppar mald 1.0 krm 0%
Rosépeppar 1.0 msk 1%
Potatis 500.0 gram 17%
...
![]()
Skapat av
andal
Tillagning
- Skala och koka potatis.
- Stek laxen, salta och peppra lätt.
- Koka creme fraiche med söndersmulad fiskbuljongtärning och citronsaft till en sås.
- Smaka av med vitpeppar o strö över rosépeppar. Servera med potatis.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)