Lax med rosépepparsås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Vitpeppar mald

1.0 

krm

Rosépeppar

1.0 

msk

Potatis

500.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Lax med rosépepparsås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 154

Kcal / portion: 491

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1964 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 9%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 319 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vitpeppar mald 1.0 krm 0%

Rosépeppar 1.0 msk 1%

Potatis 500.0 gram 17%

...

Skapat av
andal

Tillagning

  1. Skala och koka potatis.
  2. Stek laxen, salta och peppra lätt.
  3. Koka creme fraiche med söndersmulad fiskbuljongtärning och citronsaft till en sås.
  4. Smaka av med vitpeppar o strö över rosépeppar. Servera med potatis.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem