Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 132

Kcal / portion: 476

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1904 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 10%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Smula fetaost. Strimla soltorkade tomater tunt. Rör ihop med creme fraiche, pressad vitlök och strimlade basilikablad.
- Lägg laxfiléer i en smord ugnsform. Salta och peppra. Fördela röran över filéerna. Grädda cirka 15 minuter på 200°C.
- Använd potatisskalare och skala långa remsor av zucchini ända in till kärnhuset. Koka zucchinin 1-2 minuter i väl saltat vatten.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)