Lax med fetaosttäcke och zucchinispagetti
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Zucchini

2.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Lax med fetaosttäcke och zucchinispagetti

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 132

Kcal / portion: 476

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1904 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 10%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 360 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Zucchini 2.0 styck 6%

...

Skapat av
LCHF-butiken

Tillagning

  1. Smula fetaost. Strimla soltorkade tomater tunt. Rör ihop med creme fraiche, pressad vitlök och strimlade basilikablad.
  2. Lägg laxfiléer i en smord ugnsform. Salta och peppra. Fördela röran över filéerna. Grädda cirka 15 minuter på 200°C.
  3. Använd potatisskalare och skala långa remsor av zucchini ända in till kärnhuset. Koka zucchinin 1-2 minuter i väl saltat vatten.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem