Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 121

Kcal / portion: 465

GBR (GI) / port: 5
Recept: 1858 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 3%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kantareller färska 250.0 gram 3%
Tomater 4.0 styck 4%
Bulgur gryn 3.0 dl 46%
...
![]()
Skapat av
moset
Tillagning
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Tina fisken, salta och peppra. Lägg i en ugnssäker form och bre över keso, smulad fetaost och förvällda kantareller.
- Gratinera fisken i 40-45 minuter.
- Servera med kokt bulgur och något grönt.
Kockens kommentar
Om fisken skulle börja få för mycket färg under tillagningen, täck med en bit folie och fullfölj tillagningstiden. Lika gott att äta till är potatis eller ris om man inte tycker om bulgur.Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)