Torskgratäng med keso
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kantareller färska

250.0 

gram

Tomater

4.0 

styck

Bulgur gryn

3.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Torskgratäng med keso

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 121

Kcal / portion: 465

GBR (GI) / port: 5

Recept: 1858 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 3%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 383 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Kantareller färska 250.0 gram 3%

Tomater 4.0 styck 4%

Bulgur gryn 3.0 dl 46%

...

Skapat av
moset

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Tina fisken, salta och peppra. Lägg i en ugnssäker form och bre över keso, smulad fetaost och förvällda kantareller.
  3. Gratinera fisken i 40-45 minuter.
  4. Servera med kokt bulgur och något grönt.

Kockens kommentar

Om fisken skulle börja få för mycket färg under tillagningen, täck med en bit folie och fullfölj tillagningstiden. Lika gott att äta till är potatis eller ris om man inte tycker om bulgur.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem