Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 129

Kcal / portion: 773

GBR (GI) / port: 8
Recept: 1545 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 7%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Riv citronskal. Skär fänkål och rödlök i tunna klyftor. Skär zucchini i bitar. Strimla soltorkade tomater. Halvera cocktailtomater.
- Koka gnocci i saltat vatten tills de flyter upp. Häll av vattnet. Blanda gnoccin med crème fraiche och citronskal.
- Låt tonfisk rinna av. Fräs fänkål och zuchini i olivolja och lite salt. När de börjar få färg, blanda ner rödlök, tomater och tonfisk. Blanda om snabbt.
- Lägg upp gnocci och tonfiskröra på tallrik. Strö över basilika och hyvlad parmesanost. Avsluta med nymalen svartpeppar.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)