Fiskgratäng med mathavre
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Svartpeppar

 

 

 

Mathavre

3.5 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fiskgratäng med mathavre

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 106

Kcal / portion: 606

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2423 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 3%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 572 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Svartpeppar 0%

 

Mathavre 3.5 dl 41%

...

Skapat av
Nordisk hälsa

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200ºC.
  2. Skala rödbetor. Koka i vatten cirka 10 minuter. Häll av vattnet. Skär i tunna skivor. Täck botten av en gratängform med rödbetorna. Lägg fisk ovanpå.
  3. Hacka tomat. Skala och finhacka rödlök. Blanda matlagningsgrädde med hummerfond, tomater, rödlök, gräslök och svartpeppar. Häll blandningen över fisk och rödbetor.
  4. Strö över riven ost. Tillaga i mitten av ugnen 30-40 minuter.
  5. Koka mathavre enligt anvisning på förpackningen. Servera till fiskgratängen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem