Fisk med tomat, ärtpuré och potatis
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Pepparrot nyriven

1.5 

msk

Mineralsalt

0.5 

tsk

Vitpeppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fisk med tomat, ärtpuré och potatis

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 78

Kcal / portion: 388

GBR (GI) / port: 10

Recept: 1553 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 1%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 501 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Pepparrot nyriven 1.5 msk 1%

Mineralsalt 0.5 tsk 0%

Vitpeppar 0%

...

Skapat av
Nordisk hälsa

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200ºC. Skala och koka potatis.
  2. Skiva tomat. Pensla en ugnsfast form med margarin. Dela fisk i portionsbitar. Lägg i formen. Peppra. Lägg tomat ovanpå. Peppra igen. Tillaga i ugnen cirka 15 minuter eller tills fisken är vit och fast.
  3. Koka ärtor mjuka. Mixa till mos i matberedare. Smaksätt med matlagningsgrädde, pepparrot, vitpeppar och salt.
  4. Servera fisk med potatis och ärtpurén. Pressa eventuellt över en klyfta citron.

Kockens kommentar

Sejen går att byta ut mot hokifilé.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem