Lax i folie med chorizo och sötpotatis
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så ugnslagas fisk >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Lax i folie med chorizo och sötpotatis

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 200

Kcal / portion: 782

GBR (GI) / port: 4

Recept: 3127 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 14%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 390 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så ugnslagas fisk > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Sätt in sötpotatis. Baka tills den är mjuk, 20-50 minuter beroende på storlek. Tag ut och låt svalna. Skär i kuber.
  3. Skär lax i kuber. Salta lätt. Skiva chorizo (används rå chorizo kan du baka av den först så är det lättare att skiva den). Dela tomater och lök.
  4. Rör ihop smör, skal från citron och juice från hälften av citronen.
  5. Klipp till 4 aluminiumfolieark, cirka 25x25 cm. Fördela ut alla ingredienserna. Klicka över smöret. Förslut. Sätt in i ugnen 15-20 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem