Fiskgratäng
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Fiskfond koncentrerad

2.0 

tsk

Västan hårdost 10%

50.0 

gram

Tomater

4.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fiskgratäng

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 93

Kcal / portion: 252

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1010 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 5%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 272 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Fiskfond koncentrerad 2.0 tsk 3%

Västan hårdost 10% 50.0 gram 11%

Tomater 4.0 styck 7%

...

Skapat av
Caroline på Viktklubben.net

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg tinad fisk i formen och smaksätt med kryddorna.
  2. Värm grädden med fonden och häll över fisken. Strö över osten och lägg på skivad tomat.
  3. Grädda i ugnen ca 15-20 minuter. Servera med fullkornsris eller pressad potatis, grönsaker och rårivna morötter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem