Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 93

Kcal / portion: 252

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1010 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 5%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Fiskfond koncentrerad 2.0 tsk 3%
Västan hårdost 10% 50.0 gram 11%
Tomater 4.0 styck 7%
...
![]()
Skapat av
Caroline på Viktklubben.net
Tillagning
- Sätt ugnen på 200 grader. Lägg tinad fisk i formen och smaksätt med kryddorna.
- Värm grädden med fonden och häll över fisken. Strö över osten och lägg på skivad tomat.
- Grädda i ugnen ca 15-20 minuter. Servera med fullkornsris eller pressad potatis, grönsaker och rårivna morötter.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)