Torsk provencale
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om provencale ¤

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Torsk provencale

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 92

Kcal / portion: 491

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1965 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 3%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 534 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om provencale ¤ Äts ej

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning (1 tim )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skiva potatis, morötter och lök. Lägg i en ugnsform med olivolja. Ställ in ugnen 20 minuter.
  3. Blanda smör, hackad persilja och skal från citron i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  4. Skiva vitlöksklyftor. Klyfta citroner. Halvera tomater. Lägg allt tillsammans med torsk och hönsbuljong i ugnsformen. Stek i ytterligare 10 minuter.
  5. Fördela persiljesmör över torsken. Lägg i sockerärter. Ställ in i ugnen tills smöret har smält.

Kockens kommentar

Fisk i ugn är toppen om du vill få tid till annat. Ugnen gör jobbet och du slipper stå och passa vid spisen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem