Rökt makrill med crème-fraichestuvad potatis och sockerärtor
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Smör normalsaltat

1.0 

msk

Salt

 

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rökt makrill med crème-fraichestuvad potatis och sockerärtor

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 229

Kcal / portion: 832

GBR (GI) / port: 5

Recept: 3327 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 18%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 364 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Smör normalsaltat 1.0 msk 3%

Salt 0%

 

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Skala och koka potatis. Skiva den. Koka upp creme fraiche. Vänd ner potatis. Salta och peppra.
  2. Värm smör i en stekpanna på svag värme. Låt sockerärtorna gå klara i stekpannan, cirka 2 minuter. Lägg upp med den rökta fisken.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem