
Rökt makrill med crème-fraichestuvad potatis och sockerärtor
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 229

Kcal / portion: 832

GBR (GI) / port: 5
Recept: 3327 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 18%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Skala och koka potatis. Skiva den. Koka upp creme fraiche. Vänd ner potatis. Salta och peppra.
- Värm smör i en stekpanna på svag värme. Låt sockerärtorna gå klara i stekpannan, cirka 2 minuter. Lägg upp med den rökta fisken.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)