Halstrad lax
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Balsamvinäger röd }

2.0 

msk

Smör normalsaltat

1.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Halstrad lax

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 166

Kcal / portion: 494

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1975 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 9%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 298 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Balsamvinäger röd } 2.0 msk 2%

Smör normalsaltat 1.0 msk 5%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning (30 min )

  1. Dela lax i portiomsbitar. Halstra laxen cirka 3 minuter på varje sida. Flytta laxen till en tallrik. Håll varm.
  2. Häll av spadet och skölj kikärter. I samma panna rostar du pinjenötter, kikärter och lök.
  3. Tillsätt en rosmarinkvist. Koka ur pannan med balsamvinäger. Tillsätt smör. Smaka av med salt och peppar.

Kockens kommentar

Halstra betyder att du steker eller grillar kort tid på hög värme. Den här rätten med bl a rostade pinjenötter gör du snabbt när du vill äta gott.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem