Gubbalåda
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Hårt bröd

8.0 

skivor

Smör

60.0 

gram

Hårdost lagrad

8.0 

skivor

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Gubbalåda

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 215

Kcal / portion: 710

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2839 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 14%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 330 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Hårt bröd 8.0 skivor 15%

Smör 60.0 gram 15%

Hårdost lagrad 8.0 skivor 11%

...

Skapat av
maggis

Tillagning (45 min )

  1. Skala och koka potatis. Låt svalna och skiva den tunt.
  2. Sätt ugnen på 225°C.
  3. Hårdkoka ägg. Låt kallna. Hacka ägg och persilja. Riv ost.
  4. Skala och skiva lök. Fräs den i smör i en stekpanna tills den blir mjuk.
  5. Lägg potatis och lök i en ugnssäker form. Strö över ägg och persilja. Lägg på anjovisfiléer. Tillsätt anjovisspadet och grädden. Strö över den rivna osten.
  6. Grädda i ugnen ca 15 minuter.
  7. Servera med bröd , smör och ost.

Kockens kommentar

 

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem